Аналогна и дигитална телевизија


Телевизиски канали со кристална слика и звук.

Изборот на канали кои ќе ги задоволат сите вкусови.

Преминете од аналогна во дигитална телевизија за 0 ден.

Доколку на телевизорот немате дигитален ресивер (DVB-C) нашата екипа ќе ви монтира надворешен ресивер.

Пакет Гевгелија Аналогна ТВ Дигитална ТВ Пакети
61 аналогни канали дигитални канали
детална листа детална листа детална листа
450 ден. / месечно

Префрлување на услугите од друг Кабелски Оператор на нашиот Кабелски Оператор е бесплатно и следува 2 месеци бесплатна услуга. Се што треба е само да се платат 2 месечни претплати при приклучувањето.

Поважни подесувања

Скенирање на дигитални канали

Почетна фреквенција: 306000
Symbol rate: 6900
QAM: 256

За да гледате дигитални канали потребно е вашиот телевизорот да поддржува DVB-C. Доколку телевизорот нема DVB-C јавете се во Спајдер-Нет да се информирате како може да добиете бесплатно дигитален ресивер.